Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lastenvaatteiden löytäminen ja hankkiminen edullisesti käytettynä on välillä jopa hankalaa ja aikaavievää: yksittäisten kappaleiden ostelua sieltä ja täältä, kirpputoreilla kiertelyä tai AV, YV, MMM ja muiden lyhenteiden ja sääntöjen tankkaamista sekä puhelimella kyttäilyä.

Kun et jaksa kahlata somekirppisten tarkkaa sääntöviidakkoa, saatikka arvuutella ihmisten käsitystä “hyväkuntoisesta”, kokoa Saanuskasta haluamasi vaatepaketti huomattavasti vaivattomammin. Vaatteet ovat varmasti sitä, mitä kuvaksessa on luvattu.

Saanuska.fi on vuodesta 2012 toiminut käytettyjä lastenvaatteita ja -tarvikkeita myyvä kauppa. Myynnissä on käytettyjä, siistejä ja tarkastettuja lastenvaatteita kokovälillä 44-140 sekä laminoidusta puuvillasta ommeltuja ruokalappuja, varasto sijaitsee Jyväskylässä.

Taustaa

Aika monta kertaa jäi pettymys käteen, kun osti itselle tuntemattomalta ihmiseltä vaatteita netin kautta omille lapsille. Ihmisillä on niin eri käsitys siitä, mikä on hyväkuntoinen käytetty ja mikä on kaukana siitä. Silloin syntyi ajatus sivustosta, josta ostaja saa sitä mitä tilaa ja myynnissä on vain vaatetta, jota voisi helposti pukea myös omille lapsille.

Kaiken takana häärää 35-vuotias tavallinen perheenäiti, lastenvaatteisiin hurahtanut solubiologi. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli sinulle herää jotain kysymyksiä, myös palaute, ideat, kysymykset ja toiveet ovat erittäin tervetulleita. Ja käythän heittämässä arvostelun Googleen tai Facebookkiin, kiitos ja kumarrus!

Jos olet kiinnostunut pääsemään omien lastesi vaatteista eroon helposti, ota yhteyttä info@saanuska.fi

Viihtyisiä ostoshetkiä!

Toivottelee,

Liisa / Saanuska.fi